Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

30 ЛИП

Руслан Демчак розказав про основні проблеми ринку лізингу

27 липня народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник Голови Комітету Верховної ради України з фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак провів робочу зустріч із представниками Ефіопії та за участі представників Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців», Проекту USAID в Україні, Національної комісії, що здійснює державне регулювання ринку фінансових послуг та Національного банку України.

Читати
25 ЛИП

Руслан Демчак про результати та перспективи реформи децентралізації для видання VinTop

У 2014 році стартувала реформа децентралізації. Як зазвичай буває, щось нове та незрозуміле викликає супротив. Звичайно, від початку було мало людей, які розуміли мету реформи, однак зміни почалися.

Уряд схвалив основний концептуальний документ – Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади та затвердив План заходів щодо її реалізації.

Про результати та перспективи реформи децентралізації ми поговорили з народним депутатом України Русланом Демчаком.

Читати
03 ЛИП

Ухвалено закон, який дозволить стабілізувати банківську систему – Руслан Демчак

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак заявив на брифінгу у Верховній Раді, що ухвалений сьогодні у другому читанні та в цілому проект закону 6027-д дозволить банківській системи відновити кредитування та знизити ставки.

Читати
15 ЧЕР

Руслан Демчак про стан ремонту доріг у Немирівському, Оратівському та Іллінецькому районах на 2018 рік

Хочу повідомити про найближчі плани фінансування ремонту доріг у нашому регіоні. У 2018 році на Вінницьку область буде виділено 1 млрд. 743 млн. гривень.

Читати
11 ЧЕР

ЗАКОН БЕЗ САНКЦІЙ НЕ ДІЄ, АБО ЯК БАНКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ОБДУРЮВАТИ КЛІЄНТІВ

Рік назад, 10 червня, почав діяти закон “Про споживче кредитування”, втім українські банки до сьогоднішнього дня роблять вигляд, ніби такого закону взагалі не існує. Це при тому, що початок дії закону відтермінували на півроку аби банки встигли адаптувати внутрішні правила та стандартизували документацію — часу було більш ніж достатньо.

Читати
23 ТРА

Руслан Демчак: Прийняття законопроекту №7270 – один з важливих кроків у напрямку cashless економіки

Про це розказав народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак по результату засідання комітету та коментуючи одноголосне рішення членів комітету – рекомендувати Верховній Раді України прийняти за основу Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання переказу коштів (реєстр. №7270).

Читати
11 ТРА

Руслан Демчак взяв участь в заході по відкриттю нового спортивного об’єкту в Іллінцях

Народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Руслан Демчак взяв участь в урочистостях присвяченим відкриттю нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям у м. Іллінці. Сучасний стадіон облаштували на території найбільшого навчального закладу громади – Іллінецького НВК  «Загальноосвітня школа-гімназія І-ІІІ ст. №2», в якому навчається майже 800 дітей.

Читати
26 КВІ

Руслан Демчак очолює рейтинг відповідальних політиків «Слово і Діло»

Про це свідчать результати останніх даних порталу «Слово і Діло», ключовим аспектом роботи якого є висвітлення інформації щодо обіцянок і стану їх виконання провідними українськими політиками та чиновниками.

Читати
24 КВІ

Навіщо потрібна біржова торгівля за європравилами

Не секрет, що український фондовий ринок давно потребує перезапуску та нового законодавчого регулювання, а товарний ринок, нажаль, багато років залишається майже неврегульований.

Читати
13 КВІ

Руслан Демчак: законопроект «Про фінансовий лізинг» враховує інтереси всіх сторін-учасників ринку

Про це народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак зазначив у своєму виступі на Міжнародній конференції «Лізинг в Україні: нові виклики та можливості», яка відбувається у Львові.

Читати

 

1
...
10 11 12 13 14
...
33